Pesisliikkari

2013-2014 SYNTYNEILLE
MAANANTAISIN KLO. 17.00-18.00
KIRKKOMÄNNIKÖN KOULUN PIHASSA

APV järjestää pesisliikkaria kesällä 10.6. alkaen! Pesisliikkari on pienten lasten liikuntaharrastus, jonka pohjana toimii Olympiakomitean uudistettu liikuntaleikkikoulu (lisätietoja liikuntaleikkikoulusta täältä). Pesisliikkari on suunnattu 2013 ja 2014 syntyneille lapsille.

Pesisliikkarissa tehdään monipuolisesti motorisia toimintoja kehittäviä pelejä ja leikkejä. Vanhempien ryhmässä tutustutaan myös pesiksen alkeisiin hiljalleen leikin ja liikkunnan riemun lomassa. Liikkarin ohjaamisesta vastaa liikuntaleikkikouluohjaajakoulutuksen käynyt vastuuohjaaja. Pesisliikkarissa pidetään kesän aikana yhteisiä perhekertoja, jolloin myös vanhemmat pääsevät liikkumaan lapsen kanssa. Lapset saavat jokaiselta tunnilta hauskan liikunnallisen kotitehtävän, joten iloinen liikunta jatkuu myös kotona yhdessä perheen kanssa.

Kaikki pesisliikkarilaiset saavat itselleen pehmomailan ja -pallon omaksi. Pesisliikkarin hinta sisältää myös vakuutuksellisen pesispassin. Lisäksi kaikki liikkarilaiset sekä yksi vanhempi pääsevät katsomaan maksutta miesten Suomisarjan ottelua Alavuden Peli-Veikot vastaan Seinäjoen Maila-Jussit keskiviikkona 31.7. Kaikki liikkarilaiset palkitaan ottelun tauolla.

HINTA:

40€

LISÄTIETOJA/ILMOITTAUTUMISET:

Anna Tuomola, p. 040 5940484